donderdag 1 december 2016

Tweede dag

Dag iedereen,

Sommigen onder ons waren toch wel snel wakker vandaag, anderen werden gewekt door de kamergenoten. Om 8u werden we verwacht voor het ontbijt. Veel tijd om te lanterfanten was er niet want 2 groepen werden stipt om 9u verwacht. De "rode groep " mocht deelnemen aan een ruimtemissie, de blauwe groep hadden 3 verschillende activiteiten. De anderen 3 groepen hadden in de voormiddag geen ruimteactiviteiten. Zij gingen zich uitleven op het domein, mochten al souvenirs gaan kopen en speelden ook nog gezelschapsspelletjes.
's Middags aten we frietjes met balletjes in tomatensaus en een lekker ijsje als dessert. In de namiddag kregen de "rode, groene, donkerblauwe groepen " de ruimteactiviteiten en waren de andere 2 groepen vrij . Er werden ook vandaag raketten gebouwd maar ook geëxperimenteerd met de zwaartekracht.
Straks krijgen we natuurlijk nog een lekker avondmaal en vanavond kijken we nog naar Ice Age 5.
Daarna is het tijd om onze koffers weer in te pakken want morgenvroeg staat ons nog een druk programma te wachten. Daar zal weinig tijd over zijn want sommigen onder ons vertrekken op missie, anderen krijgen de film over de ruimte, we lanceren natuurlijk ook nog onze raketten en er zijn nog wat activiteiten. Om 13 u krijgen we ons middagmaal en om 14 u moeten we helaas al op onze bus stappen :-( :-( :-(
We kunnen hier best wel een weekje vertoeven, hier is zovéél te doen en te beleven.

Groetjes van de astronautekes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten