donderdag 20 september 2012

een dagje op het domein

hallo mama's en papa's, zussen en broers,

dag 3 is rustig begonnen, we mochten immers uitslapen tot 8u30 :-)
Het ontbijt smaakte weer enorm dus waren we sterk genoeg om het bos in te trekken. De zon was weer van de partij al was het nog wat koud maar de juffen en de meester hadden hiervoor een oplossing !
Onze eerste techniekopdracht van het zesde werd ons meegedeeld : we moesten in het bos een kamp bouwen. Enkele criteria werden ons echter opgelegd : het kamp mocht alleen bestaan uit bosmateriaal, het kamp moest stevig zijn, we moesten er met 6 personen kunnen inzitten. We mochten het eventueel ook winddicht maken als er nog tijd over was.
Na 2 uur intensief werken met twijgjes en boomstammen en struiken was er al enig resultaat zichtbaar. We mochten even pauzeren en het middagmaal stond klaar : couscous ! Alle zesdeklassers vonden dit verrassend, maar toch wel superlekker :-)
Nog even de laatste hand leggen aan de kampen voor de juffen en de meester een kijkje kwamen nemen. Er was een prijs aan de opdracht verbonden dus werden onze kampen vastgelegd op de foto. Volgende week maken we de winnaars bekend op school na overleg met de directie. :-)
De zonovergoten namiddag werd verder opgevuld met  sport en spel. Eventjes kort pauzeren in de "bar" maar het was veel te leuk om binnen te blijven !
Wat kunnen we nog verwachten : het laatste avondmaal :-) , onze megafuif :-) , koffers maken :-( en de kamers opruimen :-(
Morgenvroeg genieten we nog van het prachtige domein rondom onze "château". We eten hier nog een lekker middagmaal en dan vertrekken we richting Durbuy.
Een fotozoektocht moet ons de charme van het kleinste stadje doen ontdekken en we mogen nog eventjes shoppen ook .
Om 15u30 vertrekken we richting Zilverberk en jullie mogen ons verwachten om 17u30 aan de schoolpoort.
"Ardeense" groetjes en een dikke knuffel van alle zesdeklassers, de juffen en de meester.
Tot morgen...........

1 opmerking:

  1. Aan Lien Predom: Lieve meid, Het is je laatste dagje van een, zo te lezen, keileuke GWP... Ik ben er zeker van dat je het superleuk gevonden hebt samen met je vriendinnetjes en alle activiteiten want jij bent een echte dufal! Dead-ride enzo... daar ben je helemaal niet bang van dat heb je al bewezen :-) geniet van je laatste dagje vandaag in Durbuy... en dan tot vanavond, want ik kom je mee ophalen. Dikke kus van je meter xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen